A Kolpa San részt vett a 2023-as Homeinfo Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Kolpa San Home Info 2023 virtuális séta

Immáron második alkalommal a Homeinfo Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás látogatói megcsodálhatták a Kolpa San legújabb prémium minőségű termékeit. A standon a legújabb trendekkel, megoldásokkal, ötletekkel és ingyenes lakberendezői tanácsadással vártuk a kedves látogatókat. Kiállított darabjaink nem csak színben, de stílusban is igen változatosak voltak. A természet ihlette zöld színárnyalattól egészen a fekete-fehér színű örök klasszikus fürdőszobabútorok is megtalálhatóak voltak standunkon, a formatervezett fürdőkádak és minőségi zuhanykabinok mellett.

A kiállítás Szakmai Workshoppal kezdődött, melyet cégünk, a Kolpa San Kft. nyitott meg, ahol munkatársunk Kató Júlia bemutatta az „Innovatív megoldások vizes helységekben” c. előadását, mely nagy sikert aratott. Prezentálta a legújabb Kolpa San fürdőkádakat, zuhanykabinokat és fürdőszobabútorokat, majd bemutatta a Kerrock alapanyag számos felhasználhatóságát a belső építészetben. A Kerrock egy kompozit anyag, és rendkívüli előnye, hogy meggátolja a baktériumok elszaporodását.
2023-ra jellemző új irányvonalak is megmutatkoztak standunkon, és bemutattuk, hogy a Kolpa San világa nem ismer határokat. Szaniter tekintetében is számos érdekeséget mutattunk be. A legújabb fürdőszobabútorok megjelenésében is a szögletes, néhol lekerekített formák domináltak, strukturált, fa hatású vagy a jól bevált fehér felületekkel.

Alexis bútorcsalád

 

Nagy sikert aratott a sötétzöld színben kiállított Alexis fürdőszobabútor, mely a természet közeli színével, finoman kidolgozott rejtett bemart fogantyúival, Kerrock fedlappal és Kerrock mosdóval, minden higiéniai elvárásnak és természetességnek megfelel.

A kiállítás látogatói megcsodálhatták a szenzoros-dimmelhető körtükrünket is. Különleges köralakja fényerő szabályozóval a legkisebb fürdőszobát is bearanyozza. Egyedi 150-es mérete az összes Kolpa San fürdőszobabútor tökéletes kiegészítője lehet.

A kiállításon több érdeklődőnek segítettünk megtervezni fürdőszobáját. Egy kisebb fürdőszoba megtervezéséhez nagy segítségünkre volt a sokoldalú Naomi bútorcsalád, mondhatni „1 bútorcsalád 1000 megoldással”. Kifinomult lágy kinézete, öntött márvány mosdója, bemart fogantyúi, gyárilag beszerelt fiókrendezője szinte bármely fürdőszoba főszereplője lehet. Széles méretválasztékban kaphatók kiegészítő szekrényei, három gyönyörű színben.

Zuhanykabinok

 

A kiállításon a fürdőszoba bútoraink mellett a Kolpa-San fürdőkádak és zuhanykabinok is taroltak. Látogatóink tetszését elnyerte a kinézetre egyszerű, ám mégis különleges egyedi térben álló Lux-FS kádunk, mely különleges kiépített peremmel rendelkezik. Pereme lehetővé teszi, hogy a zuhanyfej és a csaptelep akár egymás mellé kerüljön. Látogatóinknak nagyon tetszett ez a kényelmes, praktikus megoldás.

Standunkon bemutattuk a nagy aszimmetrikus sarokkádunkat, a Libretto-t. Gyönyörű ívelt formája különlegessé varázsolja a fürdőszobát. A kád kényelmes ülőfelülete jobbos és balos kivitelben is kapható, mindemellett helytakarékos és két méret közül is választhatunk.

Zuhanykabinjaink közül a nagy kedvenc a fekete profillal rendelkező Kolpa San Virgo volt. Nyolc milliméteres biztonsági edzett üveggel rendelkezik, és zárt rendszerben lévő csapágyakon síklik. Széles méretskálával rendelkezik, de természetesen klasszikus ezüst kerettel is kapható a zuhanykabin.

Az idén is segítettük ingyenes lakberendezői tanácsadással a kilátogatókat, bemutattunk számos praktikus ötletet, trendi megoldásokat. A Kolpa San nagyon széles árukínálattal rendelkezik, ebből csak néhányat tudtunk bemutatni a kiállításon. Érdemes ellátogatni megújult bemutatótermünkbe, ahol a Kolpa San termékein kívül, a sokszínű és sokoldalu Kerrock anyaggal is megismerkedhetnek. A minőség mindig is elsődleges volt a Kolpa San termékeknél, melyet gyönyörű megjelenéssel ötvöztünk. „Kolpa San-nal varázsolja újjá Ön is fürdőszobáját és a világ kint marad!”

A Kolpa San termékek megtekinthetőek és kipróbálhatóak bemutatótermünkben hétköznap 8-16 óra között.
Címünk: 1103 Budapest, Gyömrői út 105. Sakota ház
Termékeink megvásárolhatóak a webshopunkban, és bővebb információk is találhatóak: www.kolpa-san.hu