Egy nagysikerű humorest Dánszentmiklóson!

Fantasztikus hírekkel jelentkezünk! A márciusi dánszentmiklósi rendezvény, amelyet támogattunk, egyszerűen fantasztikus volt! A humorest fellépői Aradi Tibor és Varga Ferenc remek hangulatotteremtettek, hogy mindenki jól érezze magát. Az est folyamán számos vicces, szórakoztató produkció szerepelt, melyek igazán jó hangulatot varázsoltak.

Cégünk, a Kolpa San Kft. nagyon örül annak, hogy támogathatta ezt az eseményt és hozzájárulhatott ahhoz, hogy az emberek jól érezzék magukat.

Köszönjük albertirsai viszonteladónknak, a Revuczky Csempe és Fürdőszoba Szerelvény Szaküzletnek, hogy általa részt vehettünk, mint támogató a rendezvényen.

A szaküzlet immár 8 éve sikeresen működik, az évek során széles termékválasztékkal, többek között Kolpa San fürdőkádakkal, zuhanykabinokkal, zuhanytálcákkal és fürdőszoba bútorokkal állnak rendelkezésre. Az eltelt idő alatt rengeteg elégedett vásárlónak sikerült kiszolgálni az igényeit, legyen szó helyi vásárlókról vagy országos építési vállalkozókról.

Reméljük, hogy a jövőben is lehetőségünk lesz hasonló események támogatására, mert azt hisszük, hogy az ilyen események hozzájárulnak a pozitív és jó hangulatú közösség kialakításához.