Praktikus, kombinálható fürdőszoba bútorok a Kolpa-San-tól

Malaya fürdőszoba bútorok

A Kolpa San kínálatában számos kombinálható fürdőszoba bútor található. Ezek a bútorok lehetővé teszik a fürdőszoba tervezését és átalakítását az egyéni igényeknek megfelelően. A kombinálható fürdőszoba bútorok között találhatóak mosdószekrények, tükrös szekrények, polcok, fiókos szekrények és egyéb tárolóelemek. A bútorok különböző színekben, anyagokban és mintákban érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának és ízlésének megfelelő darabot. A kombinálható fürdőszoba bútorok előnye, hogy lehetőséget adnak a helykihasználás optimalizálására, illetve a fürdőszoba esztétikusabbá és funkcionalitásában gazdagabbá tételére.

Malaya fürdőszoba bútorok
Malaya bútorcsalád

Az egyik legkedveltebb bútorcsalád a Malaya is olyan kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszik az alkalmazkodást a fürdőszoba méretéhez és formájához, valamint az egyéni preferenciákhoz. A Malaya bútor Kerrock mosdóval, és 3D fóliázott MDF korpusszal és fronttal ellátott bútorcsalád. A vékony falú, lágyan záródó fém fiókok biztonságosan tárolják az összes fürdőszobai kelléket. A bútor kiegészítőjeként az elegáns kerek tükör az egyenes vonalak ellenpontjaként időtlen klasszicizmust kölcsönöz a fürdőszobának. A Malaya bútorcsalád sötétszürke és tölgy színben is kapható webshopunkban és viszonteladóinknál.

Donna fürdőszoba bútorok
Donna bútorcsalád

A Donna bútorcsaláddal is könnyen tervezhető minden fürdőszoba, mivel különféle elemekből áll, amelyek összeilleszthetők, hogy megfeleljenek a konkrét helyszínnek és elképzelésnek. A Donna mosdó szekrényeihez kétféle mosdótípus érhető el, öntött márvány, illetve kerámia anyagból készült mosdó medence.  A mosdók elhelyezésének különlegessége a Kerrock pultba süllyesztett kivitelezés.  A Donna fürdőszoba bútor az örök színkombináció hagyományos stílusát követi, amely tökéletesen alkalmazkodik minden modern belső térhez. A letisztult, egyenes vonalvezetésű bútorcsalád fehér-bézs és fekete-fehér színkombinációban kapható.

A variálható fürdőszoba bútorok előnye, hogy nem kell az egyedi tervezés lehetőségével foglalkoznia, hanem csak ellátogatni a Kolpa-San bemutatótermébe vagy webshopjába, és kiválasztani a fürdőszoba stílusához, méretéhez a bútor kombinációt.

A Kolpa San sokféle stílusban és anyagban kínál fürdőszoba bútort, beleértve a modern, hagyományos, rusztikus stílust is, így széles választék áll rendelkezésre mindenki számára.