Hevesi Tamás is Kolpasan fürdőszobát választott

hevesi tamás kolpa san

Hevesi Tamás a Kolpa San termékeit választotta fürdőszobájának felújításához. Tamás és munkatársaink átfogó tervezésbe kezdtek, hogy az álom fürdőszobát megvalósítsák. Az együttműködés során számos döntést hoztak, beleértve a fürdőkád, zuhanykabin és fürdőszoba bútor kiválasztását is. Ez az összehangolt munka garancia arra, hogy Tamás fürdőszobája magas színvonalon és stílusosan fog megvalósulni, teljes mértékben megfelelve az elvárásainak és igényeinek.

Ahogyan Tamás egyik dalában énekli, “Egy életen át kell játszani…”, nos, itt a Kolpa San-nál, úgy gondoljuk, hogy a fürdőszoba berendezése és felszerelése is egy életen át kell, hogy kiszolgáljon minket! Ezért találtuk ki azt a szlogent, ami a prémium kategóriájú termékeinkre utal: “Egy életen át… Kolpasan, a minőségi fürdőszoba”.

Fedezze fel a Kolpa San prémium minőségű fürdőszoba termékeit!

Ha minőségi és stílusos fürdőszoba kialakítására vágyik, akkor a Kolpa San a tökéletes választás Önnek! Válassza termékeinket, és élvezze a luxus és kényelem tökéletes egyensúlyát minden fürdőzés alkalmával.

Miért érdemes a Kolpa San termékeket választani?

Prémium minőség: Termékeink kizárólag prémium minőségű anyagokból készülnek, 100% öntött szaniter akrilból garantálva a hosszú élettartamot és a kifogástalan megjelenést.

Széles választék: Megtalálhatók az egyenes kádak, a sarokkádak, asszimmetrikus kádak, a térbenálló kádak, zuhanykabinok és zuhanytálcák nagy választéka, és a gyönyörű Kolpa san fürdőszoba bútor családok, hogy mindenki megtalálhassa a saját ízlésének és fürdőszobájának megfelelőt.

Ramona fürdőszobabútor

Akciók és kedvezmények: Gyakran kínálunk akciókat és speciális kedvezményeket, hogy még megfizethetőbbé tegyük prémium termékeinket. Ne hagyja ki a lehetőséget, és éljen a Kolpa San akcióival!

Vevő elégedettség: Ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont számunkra. Szakértő csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek a legmegfelelőbb termék kiválasztásában és a fürdőszoba álmai megvalósításában.

Fedezze fel a Kolpa San exkluzív termékeket és tegye fürdőszobáját igazi luxuskuckóvá! Látogasson el bemutatótermünkbe vagy böngésszen online katalógusunkban még ma!

Legyen részese a Kolpa San élménynek, és élvezze a tökéletes fürdőszoba minden pillanatát!

Bemutatóterem: 1103 Budapest, Gyömrői út 105. (Sakota Ház)

Inspiráló fürdőszobák – Merítsen ihletet tőlünk!

Vittoria fürdőszobabútor

Üdvözöljük a fürdőszobatervezés izgalmas világában! A fürdőszoba nemcsak egy funkcionális helyiség, hanem a pihenés és a kényelem oázisa is lehet. Ha arra vágyik, hogy fürdőszobája ne csupán praktikus, hanem inspiráló és egyedi legyen, akkor jó helyen jár.

malaya fürdőszoba bútor

Megoldások Fürdőszobába

A fürdőszoba tervezésekor a funkcionalitás és az esztétika tökéletes egyensúlyát kell megtalálni. A Kolpa San innovatív megoldásai és kreatív tervezései segíthetnek abban, hogy fürdőszobája ne csak szép, de kényelmes és praktikus is legyen. A legújabb fürdőszobai trendek és technológiák segítségével olyan megoldásokat alkothatunk, amelyek tökéletesen illeszkednek az igényeihez.

Fürdőszoba Bútorok Összeállítások

A fürdőszoba bútorok kiválasztása és elrendezése kulcsfontosságú a harmonikus enteriőr megteremtéséhez. Legyen szó egy elegáns mosdószekrényről, egy praktikus polcról vagy egy stílusos tükörről, a megfelelő bútorok kiválasztása meghatározza a fürdőszoba karakterét. A Kolpa San bemutatótermünkben számos inspiráló összeállítást találhat, amelyek segíthetnek, hogy mindenki el tudja képzelni, hogyan szeretné kialakítani saját fürdőszobáját.

Fürdőszoba Ötletek – Inspirációk Bemutatótermünkbe

Ha még tanácstalan, hogyan is képzelje el álom fürdőszobáját, látogasson el bemutatótermünkbe! Itt személyesen is megtekintheti a legújabb trendeket, színkombinációkat és különféle fürdőszobai stílusokat. Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek a megfelelő ötletek és inspirációk megtalálásában, hogy egy olyan fürdőszobát tervezzen, amely tükrözi az egyedi ízlését és igényeit. Várunk mindenkit szeretettel, hogy együtt tervezzük meg a tökéletes fürdőszobát.

Legyen részese azoknak a különleges pillanatoknak, amikor a funkcionalitás és a dizájn egyesül, és létrehoz egy fürdőszobát, amely nem csak helyisége, hanem egy személyes menedék is.

Bemutatóterem: 1103 Budapest, Gyömrői út 105. (Sakota Ház)

Nyertesünk nagy örömmel fogadta új Evelin fürdőszoba bútorát!

Örömmel jelentjük be, hogy sikerült átadnunk a nyeremény Kolpa san fürdőszoba bútort a szerencsés nyertesnek. Krisztina szinte sugárzott az örömtől, amikor átvette az ajándékát. A nyertes maga választhatta ki a Kolpa san webshopjából a fürdőszobájába új termékét.

Evelin collection

Kiválasztott egy Kolpa San Evelin fürdőszoba bútort, ami jó választásnak bizonyosult, amely tökéletesen illeszkedett a fürdőszobájába. Amikor a bútorral megérkeztünk, a boldogság szinte tapintható volt. Reméljük, hogy Krisztina sok kellemes és pihentető időt fog tölteni a gyönyörű új fürdőszobájában.

Gratulálunk a nyereményhez, és köszönjük, hogy részt vett a játékunkban!

A Hónap terméke: Melba M3 masszázskabin

kolpa san melba masszázskabin

Melba M3 Masszázskabin: Luxus és Kényelem az Ön fürdőszobájában!

Kedves Olvasók! Ezúttal bemutatjuk a Kolpasan termékcsalád egyik népszerű tagját, azaz „A hónap termékét!”! Ebben a hónapban egy olyan luxus terméket hoztunk, ami a fürdőszobába teremt spa élményt: a MELBA M3 masszázskabint gőzszaunával! Mindenki álmodott már arról, hogy egy hosszú nap után milyen jó lenne egy pihentető masszázsban felfrissülni, akkor ez a Kolpa termék, ami nem hiányozhat a fürdőszobából.

A masszázskabin számos masszázs funkciót kínál. Az állítható vízsugarak lehetővé teszik, hogy pontosan ott koncentrálódjon a masszázs, ahol szükség van rá. Lehetséges választani az intenzitást és a masszázs típusát is, így mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő beállítást.

A Kolpa San masszázskabin vízterápia élményt kínál. Az erős vízsugarak segítenek ellazítani az izmokat és megszüntetni a feszültséget. Ezt a különleges funkciót használva új erőre és energiára lel mindenki.

melba 03 masszázskabin

A Melba M3 masszázskabin jótékony hatásai:

Török Gőzfürdő: Az Igazi Kikapcsolódás, a stressz ellenszere!

Ha szeretnénk otthonra egy kis wellness élményt, akkor a gőz szauna kiváló választás. Az élet stresszes pillanatai után nincs is jobb, mint egy jó meleg gőzben ellazulni. Ezen kívül a gőz szauna segít a pórusok kitisztításában és a bőr hidratálásában is. A török gőzfürdő régóta az ellazulás és a kikapcsolódás szimbóluma. A masszázskabin török gőzfürdőjében garantált a pihenés és az ellazulás a revitalizáció világában. Az aromaterápiás illatok csak még kellemesebbé teszik ezt az élményt.

A fejzuhany: Frissesség reggelente!

Reggelente egy jó fejzuhany az, ami felébreszt és felfrissít. Ez a masszázskabin egy modern fejzuhannyal van felszerelve, ami különböző intenzitású vízsugarakat képes biztosítani. Így garantáltan frissen és fitten fog indulni a nap.

Felsőtest vízmasszázs, vízpermet-fúvókák hát és derék masszírozáshoz: Hátfájások és a feszültség ellenszere!

A felsőtest vízmasszázs funkciója segít ellazítani a hátfájásokat és az izomfeszültséget. Az erős vízsugarak kellemesen masszírozzák a derekat, hátat és a vállakat. Egy hosszú nap után nincs is jobb, mint egy ilyen masszázs.

Ez a masszázskabin nem csak a funkciókban, de a dizájnban is kiemelkedő. Egy modern, letisztult kialakítású berendezés, a kristálytiszta üvegfelületek és a letisztult vonalak tökéletesen illeszkednek bármely fürdőszobai környezetbe.

A Kolpa San neve egyet jelent a minőséggel és a tartóssággal. Ez a masszázskabin nem csak a kényelemről, hanem a hosszú élettartamról is gondoskodik.

Mindenki megérdemli az otthoni spa élményt, és mindenki megérdemel egy olyan terméket, ami minőségi kikapcsolódást kínál. Ismerkedjen meg a Kolpa San – Melba M3 masszázskabinnal, és találja meg a saját luxus menedékét a fürdőszobájában.

Köszönjük, hogy elolvasta ezt a cikket, és várunk mindenkit a következő hónapban is, amikor újabb fantasztikus terméket mutatunk be!

Gratulálunk a győzelemhez!

Nagy örömmel osztjuk meg a jó hírt: aHomeinfo weboldalán indult nyereményjátékunk véget ért, és végre kihirdethetjük a szerencsés győztest, aki megnyerte a Kolpa San 200 000 Ft értékű vásárlási utalványát.

Gratulálunk N. Grétának, aki a nyereményjátékunk nyertese lett!

Reméljük a nyeremény sok örömet fog szerezni Grétának, és hogy emlékezetes élmény lesz számára a bemutatóteremben vagy a webshopban történő válogatás a szebbnél szebb fürdőszoba bútorok, fürdőkádak vagy zuhanykabinok között.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a játékban, és szeretnénk külön megköszönni a sok pozitív visszajelzést, amit a játék során kaptunk.

Kövessék weboldalunkat, közösségi média csatornáinkat további izgalmas játékokért és friss hírekért.

Köszönjük a részvételt és a támogatást, és további jó szerencsét kívánunk mindenkinek a következő játékokban!

Praktikus, kombinálható fürdőszoba bútorok a Kolpa-San-tól

Malaya fürdőszoba bútorok

A Kolpa San kínálatában számos kombinálható fürdőszoba bútor található. Ezek a bútorok lehetővé teszik a fürdőszoba tervezését és átalakítását az egyéni igényeknek megfelelően. A kombinálható fürdőszoba bútorok között találhatóak mosdószekrények, tükrös szekrények, polcok, fiókos szekrények és egyéb tárolóelemek. A bútorok különböző színekben, anyagokban és mintákban érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának és ízlésének megfelelő darabot. A kombinálható fürdőszoba bútorok előnye, hogy lehetőséget adnak a helykihasználás optimalizálására, illetve a fürdőszoba esztétikusabbá és funkcionalitásában gazdagabbá tételére.

Malaya fürdőszoba bútorok
Malaya bútorcsalád

Az egyik legkedveltebb bútorcsalád a Malaya is olyan kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszik az alkalmazkodást a fürdőszoba méretéhez és formájához, valamint az egyéni preferenciákhoz. A Malaya bútor Kerrock mosdóval, és 3D fóliázott MDF korpusszal és fronttal ellátott bútorcsalád. A vékony falú, lágyan záródó fém fiókok biztonságosan tárolják az összes fürdőszobai kelléket. A bútor kiegészítőjeként az elegáns kerek tükör az egyenes vonalak ellenpontjaként időtlen klasszicizmust kölcsönöz a fürdőszobának. A Malaya bútorcsalád sötétszürke és tölgy színben is kapható webshopunkban és viszonteladóinknál.

Donna fürdőszoba bútorok
Donna bútorcsalád

A Donna bútorcsaláddal is könnyen tervezhető minden fürdőszoba, mivel különféle elemekből áll, amelyek összeilleszthetők, hogy megfeleljenek a konkrét helyszínnek és elképzelésnek. A Donna mosdó szekrényeihez kétféle mosdótípus érhető el, öntött márvány, illetve kerámia anyagból készült mosdó medence.  A mosdók elhelyezésének különlegessége a Kerrock pultba süllyesztett kivitelezés.  A Donna fürdőszoba bútor az örök színkombináció hagyományos stílusát követi, amely tökéletesen alkalmazkodik minden modern belső térhez. A letisztult, egyenes vonalvezetésű bútorcsalád fehér-bézs és fekete-fehér színkombinációban kapható.

A variálható fürdőszoba bútorok előnye, hogy nem kell az egyedi tervezés lehetőségével foglalkoznia, hanem csak ellátogatni a Kolpa-San bemutatótermébe vagy webshopjába, és kiválasztani a fürdőszoba stílusához, méretéhez a bútor kombinációt.

A Kolpa San sokféle stílusban és anyagban kínál fürdőszoba bútort, beleértve a modern, hagyományos, rusztikus stílust is, így széles választék áll rendelkezésre mindenki számára.

Rendezzük be fürdőszobánkat a netről, a Kolpa San segítségével!

alexis fürdőszobabútor

Úgy tartja a mondás, hogy ami nincs a neten, az nem is létezik. Valóban, szinte minden árucikk a rendelkezésünkre áll: a lakberendezéshez, ezen belül a fürdőszobánk berendezéséhez szükséges szaniterek, bútorok és kiegészítők is elérhetők. Azonban webshop és webshop között ég és föld lehet a különbség, hiszen itt is – mint bármelyik üzletben – a kínálatban, a minőségben és a kiszolgálás színvonalában lehetnek eltérések. Mire ügyeljünk, ha netről rendelnénk kádat, zuhanykabint, fürdőszobabútort?

  • A jó vásárlás kulcsa a gondos tervezés
  • Termék választás a Kolpa San webáruházából
  • 3 javaslat a Kolpa San szakértőjétől a netes vásárláshoz

Néhány évvel ezelőtt a netes bútorvásárlás ötletére a legtöbben a fejüket ingatták, manapság már rezzenéstelen arccal rendelünk ágyat, kanapét, konyhabútort. A fürdőszoba berendezése ennek a folyamatnak a következő lépcsőfoka, több figyelmet és tudatosabb tervezést igényel, és igen, némileg bonyolultabb, mint bebútorozni a nappalit. Egy minőségi kád, vagy zuhanykabin, de akár egy mosdó is, másképp lesznek elhelyezve, mint egy kanapé – gondoljunk csak arra, milyen bonyolult szakipari munkák – víz- és villanyszerelés, burkolás – szükségesek a használatukhoz. Ezért fontos, hogy milyen terméket, milyen minőségben vásárolunk meg.

alexis

A jó vásárlás kulcsa a gondos tervezés

A Kolpa San szakértői azt tanácsolják, hogy pontosan, centiról centire legyünk tisztában a fürdőszobánk méreteivel és adottságaival. Vegyük elő a mérőszalagot vagy a lézeres mérőeszközt és alaposan mérjünk meg mindent!

  • A falak magasságát – ez különösen fontos tetőtéri, fürdőnél, hisz itt nem biztos, hogy mind a négy fal ugyanolyan magas
  • Hosszúságát – szabálytalan alakú helyiségnél ugyancsak nagyon fontos
  • A padozat területét, az oldalak hosszúságát
  • A helyiség szélességét – szabálytalan alakúnál szintén figyeljünk
  • Készítsük el a helyiség méretarányos alaprajzát – nem kell mérnöki pontosságra törekedni, de a méreteket centire pontosan jelöljük
  • Jelöljük be a kiállásokat – víz, villany, lefolyók
  • Határozzuk meg a helyiség stílusát, színvilágát
  • Határozzuk meg, milyen szaniterekre és bútorokra van szükségünk (kád és / vagy zuhanykabin, mosdó, mosdószekrény, tükör, faliszekrény, polc, stb.)
Milo Collection

Termék választás a Kolpa San webáruházából

Elkészült az alaprajzunk, megvan a stílus, a színek és van egy listánk arról is, hogy mit szeretnénk elhelyezni a fürdőszobában. Jöhet a legizgalmasabb rész, a puzzle, amikor elkezdjük beilleszteni a leendő tárgyakat.

  • Vegyük figyelembe, hogy egy átlagos fürdőkád beépítéséhez legalább 150 cm hosszú és 70-75 cm széles terület szükséges, ez a minimum, ami a kád kényelmes használatához kell. Az optimális helyigény azonban változó lehet, és függ a kád méretétől és formájától, valamint a személyes preferenciáktól és a használati szokásoktól. A kád mellett ajánlott legalább 60-70 cm-es szabad területet hagyni. Ha tehát a fürdőszoba mérete engedi, célszerű nagyobb területet szánni a kád beépítéséhez. Nincs ez másképp a szabadon álló kádak esetében sem, de ott azzal is kalkuláljunk, hogy a Kolpasan impozáns tér kádja csak tágas helyiségben érvényesül.
  • Az átlagos méretű zuhanykabin beépítéséhez szükséges helyigény 80-90 cm szélesség és 80-90 cm mélység. Vegyük figyelembe a Kolpasan zuhanykabinok méretét és formáját! Azonban itt is igényeink és a fürdőszoba elrendezése alapján változhat az optimális helyigény. Ideális, ha legalább 90 cm széles és 90 cm mély területet szánunk a zuhanykabinnak, így kényelmesen és biztonságosan használhatjuk. Körülötte legalább 60-70 cm szabad területet kell hagyni. Figyeljünk arra, hogy ne zárja el az ajtót, és biztosítsuk a megfelelő szellőzést. A zuhanytálcák esetében ugyanezekkel a paraméterekkel számoljunk.
  • A mosdó elhelyezéséhez legalább 60 cm széles és 45 cm mély területtel kalkuláljunk. A Kolpasan mosdók mérete és formája változó, választhatunk dupla mosdót is, ám ezzel a helyigény is duplázódik. Legalább 70 cm széles és 50 cm mély területet biztosítsunk egy szimpla mosdó számára. A 60 cm-nyi szabad terület meghagyása a mosdó körül is fontos. Vegyük figyelembe a megfelelő távolságot a falaktól és a szomszédos szaniterektől.

Mérettől függetlenül fürdőszoba bútorokra, tárolókra minden fürdőszobában szükség van. A Kolpasan tükrös falipolc, akár egy LED-ekkel felszerelt változat, illetve a legfontosabb fürdőszobai holmit elnyelő mosdószekrény lehetnek a leginkább nélkülözhetetlenek.

alexis fürdőszoba bútor

Ha tágas a fürdőszobánk, a Kolpasan webshopban feltétlenül böngésszünk a faliszekrények között. A könnyen nyíló-záródó ajtók, valamint a fiókos elrendezés nem csak esztétikussá, hanem praktikussá is teszi a bútorokat.

  • A termékek méreteinek, a bútorfrontok színének, felületének figyelembevételével tervezzük be a bútorokat, tükrökret az alaprajzba.
megnézem a fürdőszobabútorokat
Még mielőtt a kosárba helyeznénk a terméket, válasszuk a kedvenc opciót, amit egy szív alakú ikon jelez. Így kigyűjthetjük a szóbajöhető szantiereket, bútorokat, átnézhetjük az árakat és ezek közül csak a legvégén válogatjuk ki azokat, melyeket meg is rendelünk.

3 javaslat a Kolpa San szakértőjétől a netes vásárláshoz

  1. Döntést – különösen a szanitereknél – csak a pontos méretek és kiállások ismeretében hozzunk.
  2. Ha bizonytalanok vagyunk, kérdezzünk! Hívjuk fel a bemutatótermet, ahol készségesen válaszolnak minden kérdésünkre.
  3. Érthető, ha minden információ ellenére is nehezen döntünk, hiszen szanitereket hosszú évekre vásárolunk. Éppen ezért, mielőtt a kiszemelt terméket a kosarunkba tesszük, érdemes személyesen is felkeresni a Kolpa San bemutatótermét.

Gratulálunk Kedves Katona Krisztina!

A nyereményjátékunk 2023. február 19-én lezárult, és közjegyző jelenlétében Katona Krisztina nevét sorsoltuk ki a 200 000 Ft értékű ajándékutalványra, amely levásárolható a Kolpa San webshopjában.

Örömmel hallottuk, hogy nagyon jó helyre került az ajándék, mivel Krisztina az édesanyjának a fürdőszobájának felújítását tervezi.
Igény esetén bemutatótermünkben megtervezzük a fürdőszobát, és segítünk a megfelelő Kolpa San termékek kiválasztásában, amelyekkel átalakíthatja és felfrissítheti a fürdőszobát.

Köszönjük, hogy részt vett a játékunkban, és reméljük, hogy segíthetünk az álom fürdőszoba megvalósításában. ❤️

Hozd ki a maximumot a fürdőszobádból a Kolpa San Solution -al: ötlettől a megvalósításig, szakértőnk segítségével!

A saját fürdőszobánk minőségével, megjelenésével egyre magasabbak az elvárásaink. Ez a helyiség kínálja a nyugalmat, ha szeretnénk elvonulni, hátrahagyni a napi gondokat, ellazulni, felfrissülni. Jól átgondolt tervezéssel és minőségi berendezéssel a fürdőszoba – méretétől függetlenül – az otthoni wellnessre is lehetőséget nyújt.

Fürdőszoba a tervezéstől a beépítésig: Kolpa San

Ha van egy ötleted arról, hogy milyen fürdőszobát szeretnél, gyere el hozzánk és mi megvalósítjuk az elképzelésedet! A minőségi szaniterek tervezésén és beépítésén nem érdemes spórolni, mert ez az esztétika és funkcionalítás rovására megy.

Milo fürdőszobabútor

 

A Kolpa San több, mint 40 éves tapasztalata segít abban, hogy az igényeidnek megfelelő fürdőszobád legyen! A tervezéshez hatékony segítséget adunk. A közös tervezés után a kiválasztott termékeket a bemutatótermünkben kipróbálhatod. A megrendeléseddel egyidőben, kérésedre cégünk szakemberei a beszerelésről is gondoskodnak.


A Kolpa san legújabb fürdőszoba trendjei


Újdonságaink, melyekkel érdemes közelebbről is megismerkedned!


KERROCK-ból készült termékcsaládot formabontó megjelenés és a hat kombinációban elérhető színvilág jellemzi. Az innovatív KERROCK anyagból színben és méretben egyedülálló mosdót, munkalapot és konyhai mosogatót ajánlunk.

A KERROCK bel- és kültéren egyaránt felhasználható. A KERROCK anyagot elsősorban tartóssága, kivitelezési lehetőségei, környezetbarát jellemzői, széleskörű alkalmazása, könnyű tisztítása és feldolgozása teszi az egyik legjobb választássá úgy a fürdőszobákban, mint a konyhákban, reptereken, üzletekben, hajókon, szállodákban és sok-sok más helyen. Egészségügyi intézményekben a KERROCK pluszt választják, mely a szerkezetébe beépített antibakteriális anyagot tartalmaz. A felület kialakítása, tömör és homogén összetétele rendkívül szilárddá teszi és megakadályozza a sérüléseket, repedéseket, így megőrizve újszerű állapotát. Nem porózus, ezáltal víz- és nedvességálló, az esetlegesen keletkező karcolások, foltok könnyen javíthatók.

A kerrockról bővebben

Alexis

A 2022-es év újdonsága, trendi színek, gazdag méretválaszték – a termékcsalád fürdőszoba bútora kétségtelenül látványos. A KERROCK itt is főszereplő, ennek köszönhető, hogy ezek a bútorok szinte elnyűhetetlenek és időtállóan elegánsak.

Alexis bútorcsalád

Kattintson

Mit kínál a Kolpa Solution?

  • A beltéri építészeti tervezés terén maximális megoldást, az ötletek formát, értelmet és rendeltetést kapnak.
  • A szakemberek igényeid és egyedi kívánságaid szerint gondoskodnak a teljes projektről, beleértve az ötletet, tervezést, a dizájnt, a gyártást, a beszerelést és a szervizelést.
  • A tervezésnél, a formázásnál a gyártásnál a funkcionalitás, a kreativitás és az esztétikum alapelveit tartjuk szem előtt.
  • Az innovatív, legkorszerűbb anyagok alkalmazása, a tudás és a tapasztalat biztosítja termékeink csúcsminőségét.
  • Környezetbarát hozzáállás és felelős működés, fenntartható megoldások.