Rendezzük be fürdőszobánkat a netről, a Kolpa San segítségével!

alexis fürdőszobabútor

Úgy tartja a mondás, hogy ami nincs a neten, az nem is létezik. Valóban, szinte minden árucikk a rendelkezésünkre áll: a lakberendezéshez, ezen belül a fürdőszobánk berendezéséhez szükséges szaniterek, bútorok és kiegészítők is elérhetők. Azonban webshop és webshop között ég és föld lehet a különbség, hiszen itt is – mint bármelyik üzletben – a kínálatban, a minőségben és a kiszolgálás színvonalában lehetnek eltérések. Mire ügyeljünk, ha netről rendelnénk kádat, zuhanykabint, fürdőszobabútort?

 • A jó vásárlás kulcsa a gondos tervezés
 • Termék választás a Kolpa San webáruházából
 • 3 javaslat a Kolpa San szakértőjétől a netes vásárláshoz

Néhány évvel ezelőtt a netes bútorvásárlás ötletére a legtöbben a fejüket ingatták, manapság már rezzenéstelen arccal rendelünk ágyat, kanapét, konyhabútort. A fürdőszoba berendezése ennek a folyamatnak a következő lépcsőfoka, több figyelmet és tudatosabb tervezést igényel, és igen, némileg bonyolultabb, mint bebútorozni a nappalit. Egy minőségi kád, vagy zuhanykabin, de akár egy mosdó is, másképp lesznek elhelyezve, mint egy kanapé – gondoljunk csak arra, milyen bonyolult szakipari munkák – víz- és villanyszerelés, burkolás – szükségesek a használatukhoz. Ezért fontos, hogy milyen terméket, milyen minőségben vásárolunk meg.

alexis

A jó vásárlás kulcsa a gondos tervezés

A Kolpa San szakértői azt tanácsolják, hogy pontosan, centiról centire legyünk tisztában a fürdőszobánk méreteivel és adottságaival. Vegyük elő a mérőszalagot vagy a lézeres mérőeszközt és alaposan mérjünk meg mindent!

 • A falak magasságát – ez különösen fontos tetőtéri, fürdőnél, hisz itt nem biztos, hogy mind a négy fal ugyanolyan magas
 • Hosszúságát – szabálytalan alakú helyiségnél ugyancsak nagyon fontos
 • A padozat területét, az oldalak hosszúságát
 • A helyiség szélességét – szabálytalan alakúnál szintén figyeljünk
 • Készítsük el a helyiség méretarányos alaprajzát – nem kell mérnöki pontosságra törekedni, de a méreteket centire pontosan jelöljük
 • Jelöljük be a kiállásokat – víz, villany, lefolyók
 • Határozzuk meg a helyiség stílusát, színvilágát
 • Határozzuk meg, milyen szaniterekre és bútorokra van szükségünk (kád és / vagy zuhanykabin, mosdó, mosdószekrény, tükör, faliszekrény, polc, stb.)
Milo Collection

Termék választás a Kolpa San webáruházából

Elkészült az alaprajzunk, megvan a stílus, a színek és van egy listánk arról is, hogy mit szeretnénk elhelyezni a fürdőszobában. Jöhet a legizgalmasabb rész, a puzzle, amikor elkezdjük beilleszteni a leendő tárgyakat.

 • Vegyük figyelembe, hogy egy átlagos fürdőkád beépítéséhez legalább 150 cm hosszú és 70-75 cm széles terület szükséges, ez a minimum, ami a kád kényelmes használatához kell. Az optimális helyigény azonban változó lehet, és függ a kád méretétől és formájától, valamint a személyes preferenciáktól és a használati szokásoktól. A kád mellett ajánlott legalább 60-70 cm-es szabad területet hagyni. Ha tehát a fürdőszoba mérete engedi, célszerű nagyobb területet szánni a kád beépítéséhez. Nincs ez másképp a szabadon álló kádak esetében sem, de ott azzal is kalkuláljunk, hogy a Kolpasan impozáns tér kádja csak tágas helyiségben érvényesül.
 • Az átlagos méretű zuhanykabin beépítéséhez szükséges helyigény 80-90 cm szélesség és 80-90 cm mélység. Vegyük figyelembe a Kolpasan zuhanykabinok méretét és formáját! Azonban itt is igényeink és a fürdőszoba elrendezése alapján változhat az optimális helyigény. Ideális, ha legalább 90 cm széles és 90 cm mély területet szánunk a zuhanykabinnak, így kényelmesen és biztonságosan használhatjuk. Körülötte legalább 60-70 cm szabad területet kell hagyni. Figyeljünk arra, hogy ne zárja el az ajtót, és biztosítsuk a megfelelő szellőzést. A zuhanytálcák esetében ugyanezekkel a paraméterekkel számoljunk.
 • A mosdó elhelyezéséhez legalább 60 cm széles és 45 cm mély területtel kalkuláljunk. A Kolpasan mosdók mérete és formája változó, választhatunk dupla mosdót is, ám ezzel a helyigény is duplázódik. Legalább 70 cm széles és 50 cm mély területet biztosítsunk egy szimpla mosdó számára. A 60 cm-nyi szabad terület meghagyása a mosdó körül is fontos. Vegyük figyelembe a megfelelő távolságot a falaktól és a szomszédos szaniterektől.

Mérettől függetlenül fürdőszoba bútorokra, tárolókra minden fürdőszobában szükség van. A Kolpasan tükrös falipolc, akár egy LED-ekkel felszerelt változat, illetve a legfontosabb fürdőszobai holmit elnyelő mosdószekrény lehetnek a leginkább nélkülözhetetlenek.

alexis fürdőszoba bútor

Ha tágas a fürdőszobánk, a Kolpasan webshopban feltétlenül böngésszünk a faliszekrények között. A könnyen nyíló-záródó ajtók, valamint a fiókos elrendezés nem csak esztétikussá, hanem praktikussá is teszi a bútorokat.

 • A termékek méreteinek, a bútorfrontok színének, felületének figyelembevételével tervezzük be a bútorokat, tükrökret az alaprajzba.
megnézem a fürdőszobabútorokat
Még mielőtt a kosárba helyeznénk a terméket, válasszuk a kedvenc opciót, amit egy szív alakú ikon jelez. Így kigyűjthetjük a szóbajöhető szantiereket, bútorokat, átnézhetjük az árakat és ezek közül csak a legvégén válogatjuk ki azokat, melyeket meg is rendelünk.

3 javaslat a Kolpa San szakértőjétől a netes vásárláshoz

 1. Döntést – különösen a szanitereknél – csak a pontos méretek és kiállások ismeretében hozzunk.
 2. Ha bizonytalanok vagyunk, kérdezzünk! Hívjuk fel a bemutatótermet, ahol készségesen válaszolnak minden kérdésünkre.
 3. Érthető, ha minden információ ellenére is nehezen döntünk, hiszen szanitereket hosszú évekre vásárolunk. Éppen ezért, mielőtt a kiszemelt terméket a kosarunkba tesszük, érdemes személyesen is felkeresni a Kolpa San bemutatótermét.

Gratulálunk Kedves Katona Krisztina!

A nyereményjátékunk 2023. február 19-én lezárult, és közjegyző jelenlétében Katona Krisztina nevét sorsoltuk ki a 200 000 Ft értékű ajándékutalványra, amely levásárolható a Kolpa San webshopjában.

Örömmel hallottuk, hogy nagyon jó helyre került az ajándék, mivel Krisztina az édesanyjának a fürdőszobájának felújítását tervezi.
Igény esetén bemutatótermünkben megtervezzük a fürdőszobát, és segítünk a megfelelő Kolpa San termékek kiválasztásában, amelyekkel átalakíthatja és felfrissítheti a fürdőszobát.

Köszönjük, hogy részt vett a játékunkban, és reméljük, hogy segíthetünk az álom fürdőszoba megvalósításában. ❤️

Hozd ki a maximumot a fürdőszobádból a Kolpa San Solution -al: ötlettől a megvalósításig, szakértőnk segítségével!

A saját fürdőszobánk minőségével, megjelenésével egyre magasabbak az elvárásaink. Ez a helyiség kínálja a nyugalmat, ha szeretnénk elvonulni, hátrahagyni a napi gondokat, ellazulni, felfrissülni. Jól átgondolt tervezéssel és minőségi berendezéssel a fürdőszoba – méretétől függetlenül – az otthoni wellnessre is lehetőséget nyújt.

Fürdőszoba a tervezéstől a beépítésig: Kolpa San

Ha van egy ötleted arról, hogy milyen fürdőszobát szeretnél, gyere el hozzánk és mi megvalósítjuk az elképzelésedet! A minőségi szaniterek tervezésén és beépítésén nem érdemes spórolni, mert ez az esztétika és funkcionalítás rovására megy.

Milo fürdőszobabútor

 

A Kolpa San több, mint 40 éves tapasztalata segít abban, hogy az igényeidnek megfelelő fürdőszobád legyen! A tervezéshez hatékony segítséget adunk. A közös tervezés után a kiválasztott termékeket a bemutatótermünkben kipróbálhatod. A megrendeléseddel egyidőben, kérésedre cégünk szakemberei a beszerelésről is gondoskodnak.


A Kolpa san legújabb fürdőszoba trendjei


Újdonságaink, melyekkel érdemes közelebbről is megismerkedned!


KERROCK-ból készült termékcsaládot formabontó megjelenés és a hat kombinációban elérhető színvilág jellemzi. Az innovatív KERROCK anyagból színben és méretben egyedülálló mosdót, munkalapot és konyhai mosogatót ajánlunk.

A KERROCK bel- és kültéren egyaránt felhasználható. A KERROCK anyagot elsősorban tartóssága, kivitelezési lehetőségei, környezetbarát jellemzői, széleskörű alkalmazása, könnyű tisztítása és feldolgozása teszi az egyik legjobb választássá úgy a fürdőszobákban, mint a konyhákban, reptereken, üzletekben, hajókon, szállodákban és sok-sok más helyen. Egészségügyi intézményekben a KERROCK pluszt választják, mely a szerkezetébe beépített antibakteriális anyagot tartalmaz. A felület kialakítása, tömör és homogén összetétele rendkívül szilárddá teszi és megakadályozza a sérüléseket, repedéseket, így megőrizve újszerű állapotát. Nem porózus, ezáltal víz- és nedvességálló, az esetlegesen keletkező karcolások, foltok könnyen javíthatók.

A kerrockról bővebben

Alexis

A 2022-es év újdonsága, trendi színek, gazdag méretválaszték – a termékcsalád fürdőszoba bútora kétségtelenül látványos. A KERROCK itt is főszereplő, ennek köszönhető, hogy ezek a bútorok szinte elnyűhetetlenek és időtállóan elegánsak.

Alexis bútorcsalád

Kattintson

Mit kínál a Kolpa Solution?

 • A beltéri építészeti tervezés terén maximális megoldást, az ötletek formát, értelmet és rendeltetést kapnak.
 • A szakemberek igényeid és egyedi kívánságaid szerint gondoskodnak a teljes projektről, beleértve az ötletet, tervezést, a dizájnt, a gyártást, a beszerelést és a szervizelést.
 • A tervezésnél, a formázásnál a gyártásnál a funkcionalitás, a kreativitás és az esztétikum alapelveit tartjuk szem előtt.
 • Az innovatív, legkorszerűbb anyagok alkalmazása, a tudás és a tapasztalat biztosítja termékeink csúcsminőségét.
 • Környezetbarát hozzáállás és felelős működés, fenntartható megoldások.

Egy nagysikerű humorest Dánszentmiklóson!

Fantasztikus hírekkel jelentkezünk! A márciusi dánszentmiklósi rendezvény, amelyet támogattunk, egyszerűen fantasztikus volt! A humorest fellépői Aradi Tibor és Varga Ferenc remek hangulatotteremtettek, hogy mindenki jól érezze magát. Az est folyamán számos vicces, szórakoztató produkció szerepelt, melyek igazán jó hangulatot varázsoltak.

Cégünk, a Kolpa San Kft. nagyon örül annak, hogy támogathatta ezt az eseményt és hozzájárulhatott ahhoz, hogy az emberek jól érezzék magukat.

Köszönjük albertirsai viszonteladónknak, a Revuczky Csempe és Fürdőszoba Szerelvény Szaküzletnek, hogy általa részt vehettünk, mint támogató a rendezvényen.

A szaküzlet immár 8 éve sikeresen működik, az évek során széles termékválasztékkal, többek között Kolpa San fürdőkádakkal, zuhanykabinokkal, zuhanytálcákkal és fürdőszoba bútorokkal állnak rendelkezésre. Az eltelt idő alatt rengeteg elégedett vásárlónak sikerült kiszolgálni az igényeit, legyen szó helyi vásárlókról vagy országos építési vállalkozókról.

Reméljük, hogy a jövőben is lehetőségünk lesz hasonló események támogatására, mert azt hisszük, hogy az ilyen események hozzájárulnak a pozitív és jó hangulatú közösség kialakításához.

A Kolpa San részt vett a 2023-as Homeinfo Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Kolpa San Home Info 2023 virtuális séta

Immáron második alkalommal a Homeinfo Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás látogatói megcsodálhatták a Kolpa San legújabb prémium minőségű termékeit. A standon a legújabb trendekkel, megoldásokkal, ötletekkel és ingyenes lakberendezői tanácsadással vártuk a kedves látogatókat. Kiállított darabjaink nem csak színben, de stílusban is igen változatosak voltak. A természet ihlette zöld színárnyalattól egészen a fekete-fehér színű örök klasszikus fürdőszobabútorok is megtalálhatóak voltak standunkon, a formatervezett fürdőkádak és minőségi zuhanykabinok mellett.

A kiállítás Szakmai Workshoppal kezdődött, melyet cégünk, a Kolpa San Kft. nyitott meg, ahol munkatársunk Kató Júlia bemutatta az „Innovatív megoldások vizes helységekben” c. előadását, mely nagy sikert aratott. Prezentálta a legújabb Kolpa San fürdőkádakat, zuhanykabinokat és fürdőszobabútorokat, majd bemutatta a Kerrock alapanyag számos felhasználhatóságát a belső építészetben. A Kerrock egy kompozit anyag, és rendkívüli előnye, hogy meggátolja a baktériumok elszaporodását.
2023-ra jellemző új irányvonalak is megmutatkoztak standunkon, és bemutattuk, hogy a Kolpa San világa nem ismer határokat. Szaniter tekintetében is számos érdekeséget mutattunk be. A legújabb fürdőszobabútorok megjelenésében is a szögletes, néhol lekerekített formák domináltak, strukturált, fa hatású vagy a jól bevált fehér felületekkel.

Alexis bútorcsalád

 

Nagy sikert aratott a sötétzöld színben kiállított Alexis fürdőszobabútor, mely a természet közeli színével, finoman kidolgozott rejtett bemart fogantyúival, Kerrock fedlappal és Kerrock mosdóval, minden higiéniai elvárásnak és természetességnek megfelel.

A kiállítás látogatói megcsodálhatták a szenzoros-dimmelhető körtükrünket is. Különleges köralakja fényerő szabályozóval a legkisebb fürdőszobát is bearanyozza. Egyedi 150-es mérete az összes Kolpa San fürdőszobabútor tökéletes kiegészítője lehet.

A kiállításon több érdeklődőnek segítettünk megtervezni fürdőszobáját. Egy kisebb fürdőszoba megtervezéséhez nagy segítségünkre volt a sokoldalú Naomi bútorcsalád, mondhatni „1 bútorcsalád 1000 megoldással”. Kifinomult lágy kinézete, öntött márvány mosdója, bemart fogantyúi, gyárilag beszerelt fiókrendezője szinte bármely fürdőszoba főszereplője lehet. Széles méretválasztékban kaphatók kiegészítő szekrényei, három gyönyörű színben.

Zuhanykabinok

 

A kiállításon a fürdőszoba bútoraink mellett a Kolpa-San fürdőkádak és zuhanykabinok is taroltak. Látogatóink tetszését elnyerte a kinézetre egyszerű, ám mégis különleges egyedi térben álló Lux-FS kádunk, mely különleges kiépített peremmel rendelkezik. Pereme lehetővé teszi, hogy a zuhanyfej és a csaptelep akár egymás mellé kerüljön. Látogatóinknak nagyon tetszett ez a kényelmes, praktikus megoldás.

Standunkon bemutattuk a nagy aszimmetrikus sarokkádunkat, a Libretto-t. Gyönyörű ívelt formája különlegessé varázsolja a fürdőszobát. A kád kényelmes ülőfelülete jobbos és balos kivitelben is kapható, mindemellett helytakarékos és két méret közül is választhatunk.

Zuhanykabinjaink közül a nagy kedvenc a fekete profillal rendelkező Kolpa San Virgo volt. Nyolc milliméteres biztonsági edzett üveggel rendelkezik, és zárt rendszerben lévő csapágyakon síklik. Széles méretskálával rendelkezik, de természetesen klasszikus ezüst kerettel is kapható a zuhanykabin.

Az idén is segítettük ingyenes lakberendezői tanácsadással a kilátogatókat, bemutattunk számos praktikus ötletet, trendi megoldásokat. A Kolpa San nagyon széles árukínálattal rendelkezik, ebből csak néhányat tudtunk bemutatni a kiállításon. Érdemes ellátogatni megújult bemutatótermünkbe, ahol a Kolpa San termékein kívül, a sokszínű és sokoldalu Kerrock anyaggal is megismerkedhetnek. A minőség mindig is elsődleges volt a Kolpa San termékeknél, melyet gyönyörű megjelenéssel ötvöztünk. „Kolpa San-nal varázsolja újjá Ön is fürdőszobáját és a világ kint marad!”

A Kolpa San termékek megtekinthetőek és kipróbálhatóak bemutatótermünkben hétköznap 8-16 óra között.
Címünk: 1103 Budapest, Gyömrői út 105. Sakota ház
Termékeink megvásárolhatóak a webshopunkban, és bővebb információk is találhatóak: www.kolpa-san.hu

Fürdőszoba másképp: ahonnan “a világ kint marad”

Pandora fürdőszobabútor

Ha feltesszük a kérdést, hogy otthonunk mely része lehet a leginkább megfelelő egy pihentető lazításhoz vagy felfrissüléshez, valószínűleg a legtöbb szavazatot a fürdőszoba kapná. Érthető, hiszen itt csak magunkra zárjuk az ajtót és a világ – még ha csak rövid időre is – kint marad. A Kolpa San szakértőit segítségül hívva megmutatjuk, miképpen varázsolhatunk fürdőszobánkból olyan exkluzív relaxációs teret, ahova ezentúl mindig visszavágyunk.

A funkció és a design harmóniája: gőz- és masszázskabinok, masszírozó zuhanyfalak

Az otthoni pihenés, feltöltődés egyik módja, ha időről-időre elvonulunk fürdőszobánk falai közé egy kiadós lazító fürdőre, beülünk saját gőzkabinunkba vagy a masszázsfal nyújtotta kellemes dögönyözést hívjuk segítségül.

A Kolpasan masszázskabinjai gőz szaunával és zuhannyal teszik teljessé az otthoni relaxációt. A Melba és Aria kabinok típustól függően komplett gőz szauna fejzuhannyal és kézizuhannyal ellátottak, használatuk közben kényelmesen leülhetünk, kétfunkciós csaptelepük biztosítja az egyszerű használatot, a tükörrel és akasztóval ellátott belső terek pedig a tökéletes komfortot szolgálják. Egyes modellek alsó-, illetve felsőtest vízmasszázzsal, derekat és hátat masszírozó vízpermet fúvókákkal is kényeztetnek.

Aria masszázskabin

 

Melba masszázskabin

 

Milyen élettani hatásokkal számolhatunk, ha rendszeresen időzünk gőz- és masszázs kabinunkban?

 • Pszichofizikai közérzetünk érezhetően javul
 • Szervezetünk ellenállóképessége növekszik
 • Javuló keringés, erőteljes méregtelenítés
 • Feszesebb bőr
 • A magas páratartalom pozitívan hat légzőrendszerünkre, különösen az arometerápia alkalmazása után

Egy-egy stresszes időszak végén, különösen akkor, ha ülőmunkát végzünk, gyakran tapasztalhatjuk, hogy derekunk, nyakunk sajog, feszül a hátunk, vállunk görcsös. Ilyenkor csak a pihenés segít és egy kiadós masszázs. A KolpasanZonda és Zephyr masszázsfalai a fürdőszobánk legkedveltebb részévé varázsolják a zuhanykabint. Egyszerre kapunk könnyű, lazító masszázst hátunk felső szakaszára és a görcsös alsó háti izmokra, megszabadítva így a testi és lelki feszültségtől is.

A masszázsfalak anyaga Kerrock, a jövő alapanyaga: vízálló, tömör, kompozit, ellenáll az uv-sugárzásnak, hő és mechanikai hatásoknak, rendkívül tartós.
Van, amikor semmi másra nem vágyunk, csak a súlytalan lebegésre egy kád kellemesen meleg vizében. A mély relaxációhoz ez a legjobb és csupán a megfelelő méretekkel rendelkező, ergonómiailag tökéletes kádra van szükségünk.

Térbenálló fürdőkádak

 

A Kolpasan szabadon álló kádjai bölcsőként ölelnek körbe, elég csak hátradőlnünk a vízben és szinte azonnal kikapcsolhatunk. A szabadon álló kádak nem csupán rendkívül kényelmesek, fürdőszobánk látványeleme, a helyiség fókuszpontja is lehet egy tér kád. A lekerekített vagy ovális formák a gyengédséget szimbolizálják, látványuk megnyugtatóan hat, és legalább ilyen fontos, hogy elegánssá varázsolják a teret.

Kolpa San fürdőszobabútorok

 

Esztétikus és praktikus tárolás: látványos fürdőszoba bútorok

A megnyugtató, szép környezet ugyancsak fontos része az otthoni pihenésnek, ezért fürdőszobánk berendezése során érdemes arra is gondolnunk, hogy ide nem csupán a napi rutin miatt vonulunk vissza, hanem relaxálni, feltöltődni is. A lazító “én idő” akkor a leghasznosabb, ha zavartalan és nem kell azzal foglalkoznunk, hogy merre keressük a fürdőlepedőt, az illóolajat, a fürdősót és egyéb fürdőszobai kellékeket. Mindennek legyen meg a maga helye!

Alexis fürdőszobabútor

 

A Kolpasan gazdag fürdőszoba bútor kínálatában elmerülve gyorsan rátalálunk az ideális tárolóra. A faliszekrények bőséges hellyel szolgálnak, a mosdó alatti szekrények tárolókapacitása lenyűgöző. A fiókos elrendezés átláthatóvá teszi a tárolást, a fiókokba pedig külön fiókrendezőt is választhatunk, így az apró holmik rendezetten kerülnek a helyükre. A fiókok és a szekrények nyitása-zárása könnyű, lágyan záródnak akkor is, ha a nedves kezünk helyett könyékkel mozgatjuk őket.


Figyelemre méltó a bútorfrontok gazdag színvilága, hiszen egy-egy színesebb felülettel látványossá tehetjük a manapság oly divatos, monokróm fürdőszobákat.
A tükör nélkülözhetetlen a fürdőszobából és minél nagyobb az a tükör, annál jobb. A Kolpasan beépített LED világítással, szenzoros kapcsolóval és órával ellátott fürdőszoba tükrei design elemként is megállják a helyüket, ami pedig a funkciót illeti, a maximumot nyújtják.

Ha fürdőszobánkban az otthoni relaxáció az egyik fontos szempont, akkor a Kolpa San termékei között böngészve bátran állíthatjuk, hogy ár-érték arányban lényegesen többet kapunk, mint amire számítunk.

Kolpa San a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Legújabb termékeivel a Kolpa San is jelen lesz a január 27-29. között látogatható Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon. A BOK Csarnokban, ingyenes tervezéssel és tanácsadással, nyereményjátékokkal és kedvezményes vásárlással várnak minden érdeklődőt.