Kolpa San Kft


A Kolpa közép – és délkelet Európa egyik vezető fürdőszoba berendezés gyártója.  A cég székhelye Szlovénia déli részén, Metlika városában található. A termékek kizárólag európai alapanyagokból készülnek, amely garantálja a megbízható minőséget.  Kínálatunk széles skálája miatt mindenki megtalálhatja az igényeinek és ízlésének megfelelő terméket.

A Kolpa San Kft. a Kolpa magyarországi leányvállalata.
Cégünk telephelye Budapesten a X. kerület Gyömrői út 105. (Sakota Ház) szám
alatt 
található.

 

Kínálatunk között megtalálhatóak fürdőkádak, kádparavánok, zuhanytálcák, zuhanykabinok, fürdőszoba bútorok.

Fürdőkádak, zuhanytálcák: 100% homogén egészségügyi akril alapanyag felhasználásával készülnek. Az akril kádak nagyon jól tartják a meleget, rendkívül ellenállóak, abszolút nem sárgulnak, és nem is repedeznek meg. Tömör anyagszerkezete miatt könnyen tisztán tarthatóak. Termékkínálatunk minden típusú kádformát, változatot lefed, legyen szó egyenes kádról, aszimmetrikus kádról, térben álló kádról vagy akár sarokkádról.

Garanciális feltétel  a beépíthető kádaknál a kádláb, az előlapos kádaknál a vázszerkezet használata. A kádakhoz 6 féle masszázsrendszer (KOHLER) választható.

Az akril zuhanytálcák előnye a könnyű súlyuk, a könnyű és praktikus beépíthetőségük és a gazdag formavilág. Kínálatunkban megtalálhatóak a szögletes tálcák és a negyedköríves tálcák.

Zuhanykabinok, paravánok, válaszfalak: A profilok ezüst galvanizált vagy fehér porlakkozással készültek, az üvegbetét edzett biztonsági üveg különböző mintázattal. Kompenzációs profil beépítésére is van lehetőség, így széles a választék a méretek tekintetében is.

Bútorok: Minden Kolpa San bútor megfelel az európai biztonsági, minőségi és tartóssági szabványoknak. Nedvességnek ellenálló ragasztók és szegélyek használatával, minőségi tárlószerkezetek  felhasználásával, széles szín, forma és méret választékban készülnek.