Hozd ki a maximumot a fürdőszobádból a Kolpa San Solution -al: ötlettől a megvalósításig, szakértőnk segítségével!

A saját fürdőszobánk minőségével, megjelenésével egyre magasabbak az elvárásaink. Ez a helyiség kínálja a nyugalmat, ha szeretnénk elvonulni, hátrahagyni a napi gondokat, ellazulni, felfrissülni. Jól átgondolt tervezéssel és minőségi berendezéssel a fürdőszoba – méretétől függetlenül – az otthoni wellnessre is lehetőséget nyújt.

Fürdőszoba a tervezéstől a beépítésig: Kolpa San

Ha van egy ötleted arról, hogy milyen fürdőszobát szeretnél, gyere el hozzánk és mi megvalósítjuk az elképzelésedet! A minőségi szaniterek tervezésén és beépítésén nem érdemes spórolni, mert ez az esztétika és funkcionalítás rovására megy.

Milo fürdőszobabútor

 

A Kolpa San több, mint 40 éves tapasztalata segít abban, hogy az igényeidnek megfelelő fürdőszobád legyen! A tervezéshez hatékony segítséget adunk. A közös tervezés után a kiválasztott termékeket a bemutatótermünkben kipróbálhatod. A megrendeléseddel egyidőben, kérésedre cégünk szakemberei a beszerelésről is gondoskodnak.


A Kolpa san legújabb fürdőszoba trendjei


Újdonságaink, melyekkel érdemes közelebbről is megismerkedned!


KERROCK-ból készült termékcsaládot formabontó megjelenés és a hat kombinációban elérhető színvilág jellemzi. Az innovatív KERROCK anyagból színben és méretben egyedülálló mosdót, munkalapot és konyhai mosogatót ajánlunk.

A KERROCK bel- és kültéren egyaránt felhasználható. A KERROCK anyagot elsősorban tartóssága, kivitelezési lehetőségei, környezetbarát jellemzői, széleskörű alkalmazása, könnyű tisztítása és feldolgozása teszi az egyik legjobb választássá úgy a fürdőszobákban, mint a konyhákban, reptereken, üzletekben, hajókon, szállodákban és sok-sok más helyen. Egészségügyi intézményekben a KERROCK pluszt választják, mely a szerkezetébe beépített antibakteriális anyagot tartalmaz. A felület kialakítása, tömör és homogén összetétele rendkívül szilárddá teszi és megakadályozza a sérüléseket, repedéseket, így megőrizve újszerű állapotát. Nem porózus, ezáltal víz- és nedvességálló, az esetlegesen keletkező karcolások, foltok könnyen javíthatók.

A kerrockról bővebben

Alexis

A 2022-es év újdonsága, trendi színek, gazdag méretválaszték – a termékcsalád fürdőszoba bútora kétségtelenül látványos. A KERROCK itt is főszereplő, ennek köszönhető, hogy ezek a bútorok szinte elnyűhetetlenek és időtállóan elegánsak.

Alexis bútorcsalád

Kattintson

Mit kínál a Kolpa Solution?

  • A beltéri építészeti tervezés terén maximális megoldást, az ötletek formát, értelmet és rendeltetést kapnak.
  • A szakemberek igényeid és egyedi kívánságaid szerint gondoskodnak a teljes projektről, beleértve az ötletet, tervezést, a dizájnt, a gyártást, a beszerelést és a szervizelést.
  • A tervezésnél, a formázásnál a gyártásnál a funkcionalitás, a kreativitás és az esztétikum alapelveit tartjuk szem előtt.
  • Az innovatív, legkorszerűbb anyagok alkalmazása, a tudás és a tapasztalat biztosítja termékeink csúcsminőségét.
  • Környezetbarát hozzáállás és felelős működés, fenntartható megoldások.