Fürdőszoba másképp: ahonnan “a világ kint marad”

Pandora fürdőszobabútor

Ha feltesszük a kérdést, hogy otthonunk mely része lehet a leginkább megfelelő egy pihentető lazításhoz vagy felfrissüléshez, valószínűleg a legtöbb szavazatot a fürdőszoba kapná. Érthető, hiszen itt csak magunkra zárjuk az ajtót és a világ – még ha csak rövid időre is – kint marad. A Kolpa San szakértőit segítségül hívva megmutatjuk, miképpen varázsolhatunk fürdőszobánkból olyan exkluzív relaxációs teret, ahova ezentúl mindig visszavágyunk.

A funkció és a design harmóniája: gőz- és masszázskabinok, masszírozó zuhanyfalak

Az otthoni pihenés, feltöltődés egyik módja, ha időről-időre elvonulunk fürdőszobánk falai közé egy kiadós lazító fürdőre, beülünk saját gőzkabinunkba vagy a masszázsfal nyújtotta kellemes dögönyözést hívjuk segítségül.

A Kolpasan masszázskabinjai gőz szaunával és zuhannyal teszik teljessé az otthoni relaxációt. A Melba és Aria kabinok típustól függően komplett gőz szauna fejzuhannyal és kézizuhannyal ellátottak, használatuk közben kényelmesen leülhetünk, kétfunkciós csaptelepük biztosítja az egyszerű használatot, a tükörrel és akasztóval ellátott belső terek pedig a tökéletes komfortot szolgálják. Egyes modellek alsó-, illetve felsőtest vízmasszázzsal, derekat és hátat masszírozó vízpermet fúvókákkal is kényeztetnek.

Aria masszázskabin

 

Melba masszázskabin

 

Milyen élettani hatásokkal számolhatunk, ha rendszeresen időzünk gőz- és masszázs kabinunkban?

  • Pszichofizikai közérzetünk érezhetően javul
  • Szervezetünk ellenállóképessége növekszik
  • Javuló keringés, erőteljes méregtelenítés
  • Feszesebb bőr
  • A magas páratartalom pozitívan hat légzőrendszerünkre, különösen az arometerápia alkalmazása után

Egy-egy stresszes időszak végén, különösen akkor, ha ülőmunkát végzünk, gyakran tapasztalhatjuk, hogy derekunk, nyakunk sajog, feszül a hátunk, vállunk görcsös. Ilyenkor csak a pihenés segít és egy kiadós masszázs. A KolpasanZonda és Zephyr masszázsfalai a fürdőszobánk legkedveltebb részévé varázsolják a zuhanykabint. Egyszerre kapunk könnyű, lazító masszázst hátunk felső szakaszára és a görcsös alsó háti izmokra, megszabadítva így a testi és lelki feszültségtől is.

A masszázsfalak anyaga Kerrock, a jövő alapanyaga: vízálló, tömör, kompozit, ellenáll az uv-sugárzásnak, hő és mechanikai hatásoknak, rendkívül tartós.
Van, amikor semmi másra nem vágyunk, csak a súlytalan lebegésre egy kád kellemesen meleg vizében. A mély relaxációhoz ez a legjobb és csupán a megfelelő méretekkel rendelkező, ergonómiailag tökéletes kádra van szükségünk.

Térbenálló fürdőkádak

 

A Kolpasan szabadon álló kádjai bölcsőként ölelnek körbe, elég csak hátradőlnünk a vízben és szinte azonnal kikapcsolhatunk. A szabadon álló kádak nem csupán rendkívül kényelmesek, fürdőszobánk látványeleme, a helyiség fókuszpontja is lehet egy tér kád. A lekerekített vagy ovális formák a gyengédséget szimbolizálják, látványuk megnyugtatóan hat, és legalább ilyen fontos, hogy elegánssá varázsolják a teret.

Kolpa San fürdőszobabútorok

 

Esztétikus és praktikus tárolás: látványos fürdőszoba bútorok

A megnyugtató, szép környezet ugyancsak fontos része az otthoni pihenésnek, ezért fürdőszobánk berendezése során érdemes arra is gondolnunk, hogy ide nem csupán a napi rutin miatt vonulunk vissza, hanem relaxálni, feltöltődni is. A lazító “én idő” akkor a leghasznosabb, ha zavartalan és nem kell azzal foglalkoznunk, hogy merre keressük a fürdőlepedőt, az illóolajat, a fürdősót és egyéb fürdőszobai kellékeket. Mindennek legyen meg a maga helye!

Alexis fürdőszobabútor

 

A Kolpasan gazdag fürdőszoba bútor kínálatában elmerülve gyorsan rátalálunk az ideális tárolóra. A faliszekrények bőséges hellyel szolgálnak, a mosdó alatti szekrények tárolókapacitása lenyűgöző. A fiókos elrendezés átláthatóvá teszi a tárolást, a fiókokba pedig külön fiókrendezőt is választhatunk, így az apró holmik rendezetten kerülnek a helyükre. A fiókok és a szekrények nyitása-zárása könnyű, lágyan záródnak akkor is, ha a nedves kezünk helyett könyékkel mozgatjuk őket.


Figyelemre méltó a bútorfrontok gazdag színvilága, hiszen egy-egy színesebb felülettel látványossá tehetjük a manapság oly divatos, monokróm fürdőszobákat.
A tükör nélkülözhetetlen a fürdőszobából és minél nagyobb az a tükör, annál jobb. A Kolpasan beépített LED világítással, szenzoros kapcsolóval és órával ellátott fürdőszoba tükrei design elemként is megállják a helyüket, ami pedig a funkciót illeti, a maximumot nyújtják.

Ha fürdőszobánkban az otthoni relaxáció az egyik fontos szempont, akkor a Kolpa San termékei között böngészve bátran állíthatjuk, hogy ár-érték arányban lényegesen többet kapunk, mint amire számítunk.

Kolpa San a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Legújabb termékeivel a Kolpa San is jelen lesz a január 27-29. között látogatható Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon. A BOK Csarnokban, ingyenes tervezéssel és tanácsadással, nyereményjátékokkal és kedvezményes vásárlással várnak minden érdeklődőt.