Szolgáltatások

A Kolpa San Kft. nagykereskedelmi kiszolgálással értékesíti termékeit.  Kínálatunk megtekinthető bemutatótermünkben a kiskereskedelmi vásárlók részére is (fürdőkádak /egyenes kádak, aszimmetrikus kádak, térben álló kádak, sarokkádak/, kádparavánok, zuhanytálcák /szögletes tálcák, negyedköríves tálvák/, zuhanykabinok, fürdőszoba bútorok. Országos lefedettségű szervizünk az esetleges reklamációs bejelentésekhez  nyújt hozzáértő segítséget.

A Kolpa d.d  által gyártott akril termékekre a gyártó 10 év garanciát vállal. További termékeinkre (zuhanykabinok, kádparavánok, válaszfalak, bútorok, masszázs-rendszerek, kiegészítők) 2 év  garanciát vállalunk.

Ápoló és karbantartó szerek: A vízkő és szappanmaradékok eltávolításához kiválóan alkalmas a saját gyártású Kolpa San speciális tisztítószer, a masszázsrendszerek fertőtlenítéséhez is saját márkás készítményünkkel segítjük a termékek élettartamának és komfortérzésének meghosszabbítását. Tolóajtós zuhany-kabinjaink görgőinek karbantartásához a „zuhanycsapágy kenőzsír”-t ajánljuk.